Automate your Marketing
with Womplify




 
impian kasih
dalam mencari kebahagiaan, kadang kita lupa kebahagiaan yang kita miliki
By: annie sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 27-Dec-2008 14:06 Email | Share | | Bookmark
jambu bol

 
teringat zaman aku kecik2 dulu, salu panjat pokok jambu ni bila balik skolah.. dok atas pokok, makan jambu ni, pastu bijik dia buat baling ayam.. ahhahahaahahahaha.. indahnyer kenangan...


Friday, 21-Nov-2008 02:54 Email | Share | | Bookmark
compile updates

 
 
 
View all 8 photos...
ni bukti yang aku makin pemalas skang.. malas nak edit gambar dan malas nak upload.. dah hilang motivasi kut.. uhuuuuu.. please la tegur2 aku yang pemalas ni supaya jadik rajin..







Tuesday, 14-Oct-2008 03:36 Email | Share | | Bookmark
Abg Halim's wedding

 
 
 
View all 4 photos...
Tahniah!... Congratulations!... Selamat Pengantin Baru untuk Abg. Halim yang cute dan kak Ina yang syantekkk....

wedding date: 12 Okt 2008
venue: Kak Ina's house, Port Dickson, N. Sembilan

Actually aku tak dapat hadir jemputan wedding ni sbb kena keja ari Ahad tu.. sedey!!!.. tapi aku kirim kamera kat Kak Noriah utk amikkan gambar mana yg dapat.. ini lah hasilnya setelah aku edit mana termampu.

Semoga berkekalan sepanjang hayat...





Tuesday, 7-Oct-2008 05:41 Email | Share | | Bookmark
Gambar Raya 2008

 
 
 
View all 5 photos...
Selamat hari raya, maaf Zahir Batin... semoga ikatan yang terjalin, akan berkekalan hingga akhir...

enjoice!





Thursday, 25-Sep-2008 09:14 Email | Share | | Bookmark
selamat hari raya, maaf zahir batin

 
to all my friends and family and fp viewers, Saya nak mengucapkan selamat menyambut hari raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin. To phalinn, abg hazman, elly, adhadi, sn, ( dan intan dan oked yg syomel), nuar, nash, dan lain2 yg tak sempat nak di mention... thanks a zillion and maafkan andai ada komen2 sy yg menusuk kalbu.

salam aidilfitri
annie



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net